Start Ungdomar Till dig som är förälder Varför välja Alta?

Varför välja Alta Språkresor?

Skriv ut Skicka sidan
Språkresor för ungdomar med Alta

Om Alta - Till dig som är förälder


Känn dig trygg i ditt val
Till dig som är förälder och har ett barn som är intresserad av att åka på en språkkurs utomlands under sommaren vill vi berätta att vi - ALTA Språkresor - är ett seröst företag som har över 30 års erfarenhet inom språkutbildningsbranschen. En av oss har tidigare varit ansvarig för språkutbildningen inom Ericsson-koncernen med kunskaper bl. a. om skolor utomlands samt pedagogik och kursarrangemang.

Utvärderar och besöker skolor
Vi besöker språkskolor i olika länder, vi deltar i språkkurser samt utvärderar dem ur olika aspekter. Vi har gjort ett urval av språkskolor inom vårt nätverk och erbjuder nu de bästa kurserna för barn och ungdomar som vi varmt rekommenderar dig.

Våra språkresor passar självständiga ungdomar
Våra kurser passar ungdomar som är relativt självständiga och gärna har någon erfarenhet av att ha varit hemifrån och bott tilsammans med andra, t ex ett läger av något slag. Men det är inga krav på språkkunskaper, dessa ska  man förbättra!
 

Inspekterade och kvalitetsbedömda

Kvalitetsgodkända skolorSpråkresor i sommar för ungdomar
De skolor vi samarbetar med håller hög till högsta kvalitet. De är alla godkända av och tilllhör organisationer såsom the British Council, EAQUALS, IALC (International Association of Language Centres), CEELE,  Instituto Cervantes, Qualité Français Langue Etrangère.

Dessa kontrollerar att skolorna motsvarar uppställda kvalitetskrav och är en garanti för dig.
 

Skräddarsydd service kostar inget extra

Vi hjälper dig i ditt val av språkresa
Vår service och tillgänglighet före kursen kostar dig inget extra. Här på vår hemsida kan du hitta information om varje skola. Du är välkommen att kontakta oss med alla dina frågor.

Många kurser genomförs vid skolor, som är vackert belägna nära naturen med möjligheter till kreativa aktiviteter och sporter av olika slag. Ett flertal skolor finns i genuina och pittoreska städer med egna campus eller med familjeinkvartering. Vi hjälper er att hitta den bästa skolan som motsvarar era önskemål.
 

Ditt val av skola är viktigt!

Hitta den språkresa som passar era önskemål
Varje skola erbjuder trygghet och säkerhet och tar hand om ungdomarna på bästa sätt. Varje skola erbjuder förutom lektioner i språk, ett varierande aktivitetsprogram samt utflykter för att ungdomarna ska trivas och praktisera språket med nya vänner och i en språkligt stimulerande miljö.

Det är många faktorer som ingår i ditt val av skola, kurs, ort och inkvartering. Därför är det viktigt
att du tänker efter – före. Här börjar vår hjälp till dig. Utbudet är stort – och vårt mål är att du ska hitta det som passar era önskemål på bästa sätt.
 Språkresor med ALTA

Vad ger ALTA dig?

• Erfarenhet och kunskap
• Utvalda skolor av hög kvalitet
• Personlig, vänlig och proffsig service
• Den bästa språkrese-erfarenheten